Станалото с Християн Пендиков в Офрид не е криминално, то е

...
Станалото с Християн Пендиков в Офрид не е криминално, то е
Коментари Харесай

Християн Вигенин: Станалото с Пендиков в Охрид не е криминално, а в резултат на омраза

Станалото с Християн Пендиков в Офрид не е престъпно, то е вследствие на ненавист. Това разясниха от Българска социалистическа партия в изказване в Народното събрание. 

" Мотивацията за това закононарушение се крие зад систематичното втълпяване на ненавист против България и против македонските жители с българко съзнание. Ние осъждаме остро този случай и настояваме българските управляващи да подхващат по-активен и по-цялостен метод във връзка с Република Северна Македония. Първо за противопоставяне на езика на омразата, за отбрана на правата на македонските жители с българско съзнание, за оказване на напън със съдействието на нашите сътрудници от Европейски Съюз и за прецизно осъществяване на поетите от Република Северна Македония задължения както пред България, по този начин и пред Европейски Съюз ", съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Кристиан Вигенин, съобщи настоящо.ком. 

От партията желаеха този случай да стане притежание на Организацията за сигурност и съдействие в Европа, която се ръководи от Република Северна Македония. 

Социалистите приканиха управляващите в югозападната ни съседка, както и водещи политици и партии да се въздържат от изказвания и дейности, които не водят до решение на проблемите.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР